concertagenda
Revenge of the rock&roll monsters
donderdag, 05-06-2008 aanvang 20:30 uur
Paard van Troje, Den Haag
€15
http://www.paard.nl/

Informatie Bands (5) Wie gingen er (19) Recensies (4)
De mannen van Peter Pan Speedrock staan bekend om hun strakke manier van spelen en een hard, melodisch en kristalhelder geluid, dat klinkt als een eikenhouten klok. De klok loopt in Eindhoven exact op tijd; na 2 succesvolle edities in 2002 en 2005 komt er dit jaar een 3e editie van hun ultieme rock&roll circus ‘Revenge of the Rock&Roll Monsters’.

Bart, Peter en Bartmann houden tijdens hun optredens in binnen- en buitenland hun oren en ogen goed open en slagen erin, om telkens weer verrassend talent te ontdekken. Naast hun muzikale prestatie vinden de Eindhovenaren het minstens zo belangrijk, of een band in staat is om een feestje te bouwen, zowel op het podium als backstage. Als deze proef is doorstaan, ben je geschikt voor de Revenge of the Rock&Roll Monsters!

Revenge of the Rock&Roll Monsters is in 2002 ontstaan als een vriendenfestival rondom Peter Pan Speedrock. In voorgaande edities trokken bands als the Spades, El Guapo Stuntteam, the Apers, Fifty Foot Combo en Mad Sin met het Eindhovense trio door het land, met als doel de vriendschap en verbondenheid van de rock&roll te weerspiegelen in een avond onbezorgd rocken en genieten.

Voor de 3e editie in juni zijn er 5 shows gepland, waarbij de vaandeldragers van Eindhoven Rock City hun nieuwe oogst aan de fans zullen presenteren. Boozed uit Duitsland, Peacocks uit Zwitserland en Knucklebone Oscar uit Finland zullen present zijn op het Eurovisie-festival van de rock&roll.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew