Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Electric eel shock
woensdag, 17-10-2007 20:00
Melkweg, Amsterdam
10 euro (gratis jaarleden)
http://www.melkweg.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (2)
De prettig gestoorde Japanse rockband Electric Eel Shock heeft een legendarische livereputatie. Ze jatten alle rock clichés bij elkaar en vertalen onze Westerse herrie met een attitude waar we hier een dikke punt aan kunnen zuigen. Energiek, levendig en opwindend, kortom: een spectaculaire rockshow waarvoor je ogen en oren tekort komt.


Vanavond presenteert het trio hun explosieve nieuwe album met de toepasselijke titel Transworld Ultra Rock. Dankzij de inzet van de met een Grammy genomineerde producer Attie Bauw (Judas Priest, Scorpions, Racoon, The Gathering) spat de live energie ook uit je speakers. Hun eerste video in Multi Vision (op vier youtube beeldschermen) is in ieder geval alvast geniaal.

In de aanloop naar de opnames van Transworld Ultra Rock heeft de band samen met producer Attie Bauw uitgebreid de tijd genomen om voorgaande albums te evalueren om zo van elk album de beste elementen te gebruiken: van de geïmproviseerde opnames van Slayers Bay Blues, tot de catchy nummers van de Go Albums, tot het strakke rock geluid van Beat Me. Transamerica Ultra Rock is een staaltje onvervalste stadium rock.

Deze avond vol sex, drugs and rock'n'roll wordt ingeluid door het aanstormende dynamisch rocktrio Furistic en de trashy podiumbeesten Pussycat kill kill kill.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact