Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Pickled dick, new pokerface en 1000 miles ahead
zondag, 14-10-2007 open om 21.30. aanvang 22.00 uur
de Onderbroek, Nijmegen
3 euro
http://www.grotebroek.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (5) Recensies (4)
Punkconcert: Pickled Dick (uk), New Pokerface (breda, nl) en 1000 Miles Ahead (nijmegen, nl)
Pickled Dick is een driekoppige pop-punk met invloeden van Green Day en Frenzal Rhomb. Verwacht echter geen slap aftreksel: Pickled Dick is minstens zo catchy als Green Day en live zelfs energieker dan Frenzal Rhomb met een veel hoger meezinggehalte. Voor twijfellaars is er altijd nog hun myspace, met enkele oudere en nieuwere tracks die een representatief beeld geven van de band. Aanraders zijn het Greenday-achtige “Dumbfuck”, de ultieme meezinger “Ship Ahoy” (video) en de met synths ondersteunde “Wet Blanket”.
Pickled Dick tourde door Europa afgelopen mei, waar vooral de Nederlandse optredens goed zijn bevallen. Ze speelden 6 concerten in Nederland, waaronder in de Melkweg en het Waterfront. In Engeland is Pickled Dick inmiddels een gevestigde naam in de punk scene, met vele supportslots en headline shows door het land. Binnenkort spelen ze hun eerste headline show in de beroemde en beruchte Underworld in Camden en supporten ze Fat Wreck’s Me First And The Gimme Gimmes bij drie concerten.
www.myspace.com/pickleddick
New Pokerface is een band uit Breda. Ze maken muziek die ze zelf leuk vinden (?? zijn hun eigen woorden). Maar ook maken ze muziek die je bij je strot pakt en niet meer loslaat. Ze worden omschreven als post-hardcore, punkrock, metal en rock n roll.
www.myspace.com/newpokerface
1000 Miles Ahead uit Nijmegen. Recht voor je raap, krachtig, zijn woorden die een kleine beschrijving geven van waar deze band voor staat. Ze spelen snelle punkrock gemixt met hardcore invloeden, maar vies van melodieuze shit zijn ze ook niet. 1000 Miles Ahead weet de Nijmeegse punkrock traditie vast te houden: goede muziek, snelheid en vriendelijke gasten!
www.myspace.com/1000milesahead



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact