Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
saturdays
zaterdag, 16-08-2003 11;00
Hasselter skatepark, Hasselt
http://www.saturdays.inzwartewaterland.nl/
Informatie Bands (3) Wie gingen er (5) Recensies (2)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 17-08-03 00:00:00
Was een zeer geslaagde middag. Relaxt weer, lekker pilskes drinken bij een skatebaan in Hasselt, onder het genot van een paar bandjes. Rabid was wel geinig. Optimus Primetime maakte volgens de zanger zelf "mietjespunk". Het was een coverbandje met covers van o.a. Blink182, Blur, SOAD, Sum41, Offspring e.d. De muziek was niet zo leuk, alleen ze brachten het wel ontzettend leuk, was wel humor die band. NME was ook wel weer leuk. Een geslaagde middag dus.
Gepost door: zahovic Gepost: 19-08-03 00:00:00
Aangezien ik eerst nog wat poststukjes moest bezorgen, was ik pas rond 7 uur in Hasselt en dawas best wel jammer, want oa Rabid had al gespeeld (van het skaten moet ik het sowieso al niet hebben). Toen begon Grasp met spelen, een bandje uit Enschede. Best leuke pop-punk en wat ik er wel van weet is dat ze steeds zaten te kloten met monitoren en dat de zanger en de gitarist elkaar niet zo lief vonden aan het eind, toen ze het laatste nummer 5 keer verkutten ofzo en toen de gitarist in één keer een ander nummer inzette, waarop de zanger de gitarist helemaal verrotschold in dat nummer, tenminste ik kan me niet voorstellen dat het de originele tekst van het nummer was.
Toen later oa Sjef en het Brein arriveerden, begon NME met spelen. Ik moet zeggen dat ik het dit keer behoorlijk gaaf vond, het publiek werd ook steeds enthousiaster, maar dat met die monitoren bleef dus. Jamaica Man spelen ze geloof ik niet zo graag meer, maar de nieuwe nummers waren goed genoeg op het op te vangen. Toen we in de bus terug zaten waren de skaters wat minder enthousiast: ‘al die heavy metal (jaja) de hele dag, daar kun je toch niet lekker op skaten.’ Ach ja



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact