Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Strung out (usa) + straight away (fr) + the real danger
vrijdag, 13-07-2007 eerste band 20:30
WaterFront, Rotterdam
deur 12 - vvk 11
http://www.waterfront.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (12) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: ifor Gepost: 14-07-07 21:22:25
drie goeie bands een hoop bekenden en een toffe sfeer = een goeie avond!
Gepost door: abeyholland Gepost: 15-07-07 13:15:39
Omdat ze weer eens een nieuwe album hadden gedropt zijn we maar weer eens naar een show van Strung Out geweest! Want hoe geniaal is die nieuwe CD van hun!

Anyways, eerst door twee bands heen moeten worstelen: Straight Away en The Real Danger... De eerste band was nog wel te pruimen... Wel een dertien in een dozijn band... The Real Danger daarentegen riekte helemaal naar niks... Het was dan ook een verlossing toen ze het laatste nummer aankondigden...

En dan toch eindelijk: Strung Out! Wat een geniale band en hoe goed is die nieuwe CD! Alleen wat jammer dat het geluid in het Waterfront alles moet verpesten... Bij de meeste nummers kon je pas na een paar minuten zeggen welk nummer ze nou speelden... En daardoor heb je nog niet echt lekker de nieuwe nummers kunnen horen...

Maar och, al met al was het natuurlijk wel weer eens leuk in het Waterfront... En Strung Out blijft gewoon een geniale band!
Gepost door: edsuit Gepost: 15-07-07 15:56:30
Straight Away - goede band. Was wel te merken dat ze sinds 2 weken ofzo een nieuwe drummer hebben, ze kunnen veel strakker. Toch een tof showtje, niet te lang, daar houd ik wel van.

The Real Danger - was niet perfect, ook vanwege het geluid, maar ik ben fan dus het ik vond het evengoed super. Kan niet wachten op de full length.

Strung Out - bij het eerste nummer vond ik het al 10x beter dan op Groezrock. Toch echt een band die je in een zaaltje moet zien. Leuke set, strak gespeeld, ik vond het super. Duetje met zanger van Straight Away was leuk. Geluid was halverwege de zaal goed te doen, in ieder geval stukken beter dan bij de rest van de bands.

+ lekker druk
+ onverwacht veel bekenden
+ in 1 scheet weer thuis, Waterfront is zo ideaal te bereiken vanuit Dordt



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact