Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Malle Pietje & de Bimbos
zondag, 29-04-2007 23.00uur
Ekko, Utrecht
€ 7,50
Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (1)
MALLE PIETJE AND THE BIMBO'S
Met de Nederpunk hit "Keihard beuken" van het debuutalbum "Are you punk or are you drunk" heeft dit trio gezorgd voor de broodnodige verfrissing binnen Nederland muziekland. Na Noorderslag en talrijke optredens binnen het podiumcircuit volgt in mei het bevrijdingsfestival. Eigenwijs, compromisloos en energiek. A perfect fit voor Reservoir Beats.

EVE MASACRE
Deze uit Nürnberg afkomstige dame omschrijft zichzelf als een "One lady electropunktrash mashup unit". Zelf geproduceerde Mash up's en remixes vormen de basis van haar shows, aangevuld met twisted soundscapes en recht toe recht aan voer voor de dansvloer. Ze maakt onderdeel uit van van de succesvolle Nürnbergse organisaties: Sophisticated Boom Boom en Nurotic Soundsystem. Reservoir Beats heeft de primeur voor Nederland en ziet een gouden toekomst in het verschiet voor dit grote mashup talent.

BOJCOT SELECTAH
Bojcot draait al jaren jungle en heeft recent zijn grote passie gevonden in het bassheavy dubstep genre. Aangezien Bojcot beschikt over briljante mixkwaliteiten zal hij op Reservoir Beats dubstep, techno, jungle en acid in één enkel uurtje gaan proppen. Zijn aanstekelijke enthousiasme tijdens het draaien maakt deze Utrechtse voodoo child tot een absoluut niet te missen ervaring.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact