Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Brand new, burnthe8track, jeremy enigk (sunny day real estate) + more
zaterdag, 03-02-2007 20:00
Melkweg, Amsterdam
12,00 + lidm
http://www.melkweg.nl
Bands (2) Wie gingen er (15) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 04-02-07 11:25:00
Ten eerste was het überkut dat Jeremy Enigk gecancelled was, eigenlijk de reden waarom ik mijn kaartje gekocht had. Behoorlijk volle zaal, maar dat schijnt wel vaker het geval te zijn bij uitverkochte shows. mewithoutYou opende de show al om 19.30 en deed dit briljant. Superintense, energieke show, goeie songkeuze, afwisseling tussen oude en nieuwe songs, band ging helemaal los... fantastisch. Met name de eerste helft van de set was ijzersterk, één van de gaafste shows sinds tijden leek het te worden. Het zakte een beetje in op het laatst, paar ongelukkige nummers die wel mooi waren, maar zich minder leenden voor een liveshow. Al met al fantastisch begin van de avond, het maakte het zeker de moeite waard om naar Amsterdam te gaan.
Brand New begon wel ok, vooral de nummers die up-tempo worden gespeeld met goede, afwisselende samenzing van zanger en gitarist trek ik best goed. Alleen het duurde me te lang en toen er weer de zoveelste ballad-achtige kutnummer werd ingezet, ben ik afgehaakt. Het hele image-gebeuren wat voor de band zo belangrijk is hoeft van mij ook niet zo, maar als een band goed is is het goed. Brand New was selectief goed, maar meer dan 50 min. was aan mij niet besteed.
Gepost door: lennart Gepost: 04-02-07 13:42:30
Super toffe show! Van allebij de bands. Erg goeie muzikanten, sounds en zang.
Gepost door: leej Gepost: 04-02-07 15:30:29
mewithoutyou opende, ik vind ze in het begin erg vreemd, vooral de zanger en de drummer deden een beetje raar, maar de show was duidelijk wel goed. Ze speelden erg lekker en t publiek deed ook aardig mee :)

Brand New was ook leuk, alleen zoals ook al in een andere recensie was gezegd speelden ze iets teveel ballads, maar alsnog was het een hele goede show!
Gepost door: strungout Gepost: 04-02-07 21:38:35
MeWithoutYou hebben we alleen de laatste paar nummers mogen aanschouwen en kon niet echt zeggen dat ik onder de indruk was...Ook erg vreemde gasten...

Brand New was wel erg goed! Goede setlist en ook veel goede nummers gespeeld.
Gepost door: abeyholland Gepost: 05-02-07 10:11:26
En toen was er nog maar een voorprogramma over van de 4... En die ene die dan overblijft mis je dan ook nog eens op een twee of drie nummers na... Niet dat dat erg was want zoveel vond ik er nou ook weer niet aan...

Goed, daarna Brand New... De band waar wij toch voor kwamen begon toen te spelen... Op zich goede set, leuke nummers, leuke show alleen de interactie met het publiek ontbrak... Maar och, als je dan al zo lang aan het touren ben mag dat wel eens ontbreken...

Al met al wel een leuke avond gehad!
http://www.youtube.com/watch?v=1NXf54YBYB8
Gepost door: skunk Gepost: 05-02-07 19:48:02
MewithoutYou.. Wat een geniale band! Minder energiek dan 2 jaar geleden, maar nog steeds super vet om naar te kijken!
Brand New liet erg lang op zich wachten.. En, zoals al een beetje uitgekauwd is, miste ik de interactie met het publiek. De nummers waren daarentegen tof, en het publiek reageerde er goed op..
Hoelang hebben ze nou uiteindelijk gespeeld? Na een uur ofzo ben ik afgehaakt..
Gepost door: marleen Gepost: 06-02-07 17:29:44
Brand New was briljant en MewithoutYou vond ik ook heel tof klinken. Jammer dat Jeremy Enigk gecancelled was, maar wel beter dat Brand New lekker lang speelde.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact