Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Brand New Day & Dangerfields
donderdag, 31-08-2006 21.30
de Onderbroek, Nijmegen
3
http://www.grotebroek.nl/
Informatie Bands (1) Wie gingen er (6) Recensies (0)
The Dangerfields (Belfast, Ierland)
+ Brandnewday (Leeuwarden, Friesland)
+ afterparty

Weet je wat ik haat? Eindeloze discussies over ‘wat is punk?’ Dat soort discussies zijn boring, niet alleen omdat iedereen die over dat soort shit praat, net zo punk is als Jan Smit, maar ook omdat ik al weet wat punk is. Net zoals iedereen die ooit ‘The Dangerfields’ Belfast’s en zeg maar gerust Ierlands hardst werkende, hardst feestende en hardst rockende rock n roll band ever, gezien, gehoord of geroken heeft. Vergeet trends, vergeet fashion. Als je op zoek bent naar post dit, post dat core, dan ben je bij de foute band. Als je een show wil vol H+M punks of baarden, zoek elders. Maar als je een lekkere vuige smerige partij high voltage rock n roll wil dan zijn ‘The Dangerfields’ de band voor jou!

De avond krijgt nog meer snelheid, je waant je haast weer op de route national naar het zuiden of de snelweg naar Berlijn!
Met een trio uit het noorden is je avond swingen bijna compleet. We hebben voor je ‘Brandnewday’. Up tempo punkrock dat af en toe neigt richting hardcore. De rauwe en aggresieve teksten, nu en dan toch ook melodieus en emotioneel, gaan veelal over persoonlijke ervaringen en gevoelens, maar maatschappijkritiek wordt ook niet geschuwd.

En natuurlijk, een feest is pas een feest als er een DJ is geweest. Dus trek je dansschoenen aan, parkeer je hotrod en ga los! Op hits van bijvoorbeeld Elvis of wie dan ook. De DJ maakt er een harde avond van! Dansen zul je, of je wilt of niet!

Volgende week is er weer gewoon, net als altijd op donderdag, kroegavond in de Onderbroek. Excuus voor de overlast ;-)

www.thedangerfields.com
www.brandnewdaymusic.tk



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact