Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Bouncing Souls + Pennywise
maandag, 28-08-2006 open: 19.00uur / aanvang: 19.30uur
Melkweg, Amsterdam
€ 18,-
Informatie Bands (2) Wie gingen er (50) Recensies (19)

Recensies door leden

Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 29-08-06 01:41:33
Bouncing Souls: aardig. beetje kort en die zanger is me wel een fruit zeg. Kids & Heroes en True Believers achter elkaar... goed te doen.
Pennywise: dat oude werk... ik trek het uitermate goed. Minor Threat cover en My Own Way, hoe cool.

Voor de rest Boes theme song in de Albert Heiijn en pizza.
Gepost door: pezking Gepost: 29-08-06 02:21:33
leuk om bouncing souls weer eens te zien, ze brengen t live nog steeds niet erg overtuigend maarja als je zoveel goeie nummers speelt vindk t allang best...verrassende cover ook...

van pennywise alleen t 1e en de laatste 2 nummers gezien, was wel oke geloof ik...zonde dat thursday niet speelde
Gepost door: kliko Gepost: 29-08-06 08:03:30
was echt heel vet goede pit hoop lol
Gepost door: myrte Gepost: 29-08-06 08:39:08
Halverwege D-Sailors binnen gekomen. Best aardige band. Deed me wel wat aan Antillectual denken. Opzich een prima band, enthousiaste show. Helaas voor hun waren er toen nog maar erg weinig mensen.
Bouncing Souls vond ik prima te doen. Blijft geen spetterende show, maar het was al vele malen beter dan de show in Dordrecht een paar maanden geleden.
Bij Pennywise was er flink aan de volumeknop gedraaid. Zelfs met oordoppen vond ik het volume slecht te doen. Vanaf het balkon dus maar een beetje de boel geobserveerd. Een band die qua enthousiasme veel meer uitstraalt dan Bouncing Souls. Leuk om weer wat jeugdsentiment op te halen, maar de muziek blijf ik eigenlijk vrij eentonig en saai vinden. Matte afsluiter ook.... Bro Hymn spelen zonder publiek op het podium.... ik kan mij anders (/leuker/beter/gezelliger) herinneren.
Gepost door: cassidy Gepost: 29-08-06 10:17:11
Eerste band, d-sailors was wel grappig, maar de zang was niet zo leuk. Daarna de bouncing souls, godzijdank een stuk beter dan in dordrecht. Toen pennywise, ik heb nog nooit een band zich zo kinderachtig zien gedragen. Beetje stagedivers natrappen en vervelend doen tegen de licht man. (als ik die lichtman was had ik die vetzak eens ff mooi in het donker gezet!!) vooral ook leuk om fuck authority te zingen met 2 securities op het podium....
Gepost door: valsehoop Gepost: 29-08-06 10:43:14
nou we waren te laat aangekomen dus hadden we maar 2 numers meegemaakt van bouncing souls. pennywise was zoals gewoonlijk weer vet en had nog met de gitarist gesproken. en als me been klem zit tussen 7 mensen die op me been liggen en het trappetje kun je beter van me been af gaan voordat ie breekt!
Gepost door: timmytheturtle Gepost: 29-08-06 10:50:22
Na veel gestrest te hebben in de middag om nog kaartjes te krijgen en op tijd in De Melkweg te komen was het gelukt om tijdens de Bouncing Souls binnen te komen. Een van de eerste nummers die ik van ze hoor is een harde cover van SOIA. Voor de rest een niet een hele spannende show. Wel een toffe afsluiter. Folsom Prison van Johnny Cash!

PW bracht een set vol oude meezingers. Het deed me wel weer realiseren waarom ik vroeger zoveel PW luisterde. Harde band, harde Minor Threat cover en een harde show maar weinig verrassend.
Gepost door: jaspah Gepost: 29-08-06 10:56:03
zuipen, blowen en pogoën! erg tof p-rock avondje gehad! pennywise was erg strak, heb wel eens een betere show van ze gezien.
Gepost door: ifor Gepost: 29-08-06 12:38:22
goeie band man

pw is toch echt wat te gemaakt vind ik
Gepost door: maniax Gepost: 29-08-06 14:32:47
heb me wel vermaakt. ik zou niet gaan want wou er geen 18 euro voor betalen, maar werd gebeld dat er gastenlijst plekken waren, dus ging ik maar. eerst was de rit naar amsterdam ontzettend uitgelopen, dus toen ik aan kwam in de parkeergarage was het al ongeveer kwart over acht. goed zorgen dat de deuren op slot waren, en toen merken dat mn sleutels nog in het contact zaten. ja KUT dus. toen met 2 flessenopeners en een portomonee ketting een raampje eruit gekrikt, deur open en klaar maar toen was het weer 45 minuten verder.
toen we eindelijk melkweg binnen kwamen waren de souls net afgelopen en pennywise begon net. nooit echt mijn ding geweest. vond het heel gemaakt en veel te politiek hip. maar wel vermaakt. toen door naar een kroeg, tot 3 uur zitten darten en BOB-en en slap lullen, en op mn bek geramd door een 14 jarig overdreven wijf omdat ze tegen geweld is.. hoer.
maar het was een gezellige avond.
Gepost door: jet Gepost: 29-08-06 15:07:57
sushi is fan
Gepost door: thestringbeens Gepost: 29-08-06 16:33:33
d-sailors niet gezien.
bouncing souls had ik wel meer van verwacht eigenlijk. niet zo een hele vette show maar zaten wel gave nummers tussen.
Pennywise was gewoon vet!
Gepost door: chan Gepost: 29-08-06 19:11:08
Ik vond het niet zoon hele leuke avond ken maar weinig nummers van de Bouncing Souls maar wat ze speelden was leuk, eerste band vond ik 3x niks en Pennywise niet gezien, naar huis gegaan en lekker in de tent met huttenbouw geslapen :P
Gepost door: texelpunkrock Gepost: 29-08-06 20:44:09
toffe band die bouncing souls en ook pennywise was weer als vanouds!!

later in de mc donalds nog een gevecht tussen een medewerker en een klant omdat de medewerker een verkeerde bestelling gaf en er heilig van overtuigd was dat het wel de juiste was, wat niet zo was en daarop de klant aanvloog met een stoel!

kortom een beste afsluiting van een prachtig avondje amsterdam!
Gepost door: broodkorst Gepost: 29-08-06 20:59:36
Mja was wel tof, nog een paar nummers van bouncing souls mee kunnen pikken (zie verhaal timmytheturtle).
Toen Pennywise, was leuk .
Nou dat was het hoi
Gepost door: mariustheroach Gepost: 29-08-06 23:55:02
Jammer dat ik zo laat pas aankwam. BS voor de helft gezien maar wat ik zag/hoorde was leuk. Slome henkie die frontman en die gitarist was wel heel erg aan schudden met zijn hoofd. Zag er wel grappig uit.

Maar toen was PW aan de beurt. Mensen gingen meer los en gebeuren behoorlijke grappige en gevaarlijke dingen (ik stond voor de verandering boven..). Ik zag mensen terug lopen met allemaal wonden... Maarja PW speelde een aardige set niet geweldig maar wel okay. Vorige keer in de Melkweg was het leuker en zoals iemand al opmerkte waren het eigenlijk beste domme gasten.. In ieder geval die bolle zak... Ze maken leuke muziek maar dan kunnen ze nog wel een beetje normaal doen. Ik vond de frontman van de BS aardiger voor het publiek. Hij is dan wel niet zo actief als Jim Lindberg maar wel "toffer"...
Gepost door: fierljeppertjuh Gepost: 30-08-06 09:58:03
alleen de eerste band gezien en Bouncing Souls...

vond de eerste band echt super kut, BS was gaaf, maar niet als ik eerder van ze heb gezien...

en een beetje tyfus jammer dat die kaartjes 18 euro waren voor 3 bands...
Gepost door: marx Gepost: 31-08-06 10:39:33
ik vond het zeer fijne orkestjes alleen het publiek deed voorin een beetje naar. en voortan mogen de pilseners ogedronken worden en niet over mijn shirt.
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 10-09-06 21:22:39
Damn veels te vroeg begonnen dus ik iets te laat kwam aan het begin van de Bouncing Souls binnen die een best optreden gaven...... Pennywise viel iets tegen...maar toch wel leuk zaten een beetje op de wutomatische piloot te spelen....

verder wel goede sfeer in de zaal met best "oud" publiek



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact