Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Popterras voorronde 4 (toffe haan, lithium en meer)
maandag, 26-06-2006 20:00
de Oude Stoep, Vlaardingen
http://www.zomerterras.nl/2006/iframe.php?pid=popterras
Informatie Bands (2) Wie gingen er (1) Recensies (1)
Voorronde 4 | Cafe D' Oude Stoep [Vlaardingen] | 26 juni

Lithium [foto]

20:30 uur

Lithium is een Vlaardingse band bestaande uit drie jonge honden die spelen met de overtuiging van Lou Reed in zijn jonge jaren. Ze bestaan sinds 2002 en maken regelmatig de kroegen in Vlaardingen en omgeving onveilig met hun mix van funk/rock 'n' roll en punk. In 2005 wonnen ze de Noordwijkse Aanstormend Talent Award en in 2006 werden ze 3e bij de tweede editie van X-Posure.

www.lithiumonline.com


Hüsnü Uysal [foto]

21:30 uur

Hüsnü Uysal speelt al vanaf zijn vroege jeugd gitaar. Zijn hart heeft hij verpand aan pop en melodieuze rockmuziek. In Turkije genoot hij bekendheid als de gitarist van de beroemde jazzrockformatie de Kombo Band en later richtte hij de Nederlands-Turkse popgroep Dostlar op die langs het podiumcircuit trok, onder andere als voorprogramma van Herman Brood en Fatal Flowers. Nu zingt en speelt deze hedendaagse Turkse Bob Dylan zijn eigen nummers. Zijn solo-optredens kenmerken zijn eigen stijl en zijn zelf geschreven Turkse teksten over emoties en waarnemingen van mensen worden met zijn aparte stemgeluid en begeleiding op akoestische gitaar tot prachtige, dynamische liedjes.

www.husnuuysal.com


Ricky de Sire & De verboden Vruchten [foto]

22:15 uur

Ricky de Sire maakt al Nederlandstalige pop sinds de jaren '80. Onder het motto 'dit is wat de duivel van oudsher bedoelde' wordt geen taboe overgeslagen en blijft geen heilig huisje overeind. De humor is hard en smerig, overduidelijk van de straat en, zoals het hoort, met een grote dosis melancholie, zielepijn, mislukte seks en drankzucht. Balancerend tussen branie en lulligheid, zonder platvloers te zijn, terwijl de muziek zich behaaglijk wentelt in een warme sixtiessound. Nederbeat, waarin geen blad voor de mond genomen wordt en waarin in geuren en kleuren de seksuele daad, de ellende van het stadsleven en de vloek van het burgermansbestaan worden beschreven.




Toffe Haan [foto]

23:00 uur

Naar Toffe Haan luister je omdat het niet te zwaar is en nooit saai. Toffe Haan is het recept voor onbekommerd genieten van laagdrempelige, aanstekelijke, humorvolle, Nederlandstalige liedjes met prachtige meezingrefreinen. Toffe Haan verheft het meerstemmig zingen bijna tot kunst en geeft elk liedje een muzikale omlijsting. Toffe Haan maakt u overgevoelig voor het feel-good gevoel en als er liefde in de lucht hangt, brengt Toffe Haan onherroepelijk het beste in u naar boven.

www.toffehaan.nl



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact