Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
10 jaar mihoen
zondag, 28-05-2006 15:00
ACU, Utrecht
5,-
http://www.acu.nl/current/programma/prog.php?filter=static&month=this#tag28
Informatie Bands (2) Wie gingen er (19) Recensies (11)
Mihoen!
Point Of Few
Cockroach
Insult


Deze middag een speciale happening ter viering van het 10-jarig bestaan van onze Utregse roerbakpunkers -tevens officieuze ACU-huisband Mihoen! Naast een portie oerhollandse gezelligheid (oa bier, fris en broodjes) kun je deze middag ook deelgenoot worden van een aantal spetterende
live-optredens van bands van nu en weleer. Dit alles in het kader van een lekkere portie nostalgie, maar ook zodat we op deze manier het heden wat beter kunnen begrijpen. Om dit jubileum luister bij te zetten zullen de volgende bands een potje komen rammen alsof het gisteren nog het jaar 2000 was: Mihoen! De feestvarkens en stralende middelpunten in deze. 10 jaar geëngageerde pleurisherrie maken is niet zomaar wat natuurlijk, dat moet gevierd worden! Insult; speciale reunieshow van deze legendarische limbogrindmoshers, meer mosh in de monitor aub!

Point of Few speelt hun eerste reunieshow sinds hun vorige reunieshow. Voor wie het even vergeten was: dit betekent volop chaos en het gaspedaal nonstop ingedrukt! Cockroach; en nog een reunieshow, het kan niet op vandaag! Nog meer Limburgers, oa bekend van die legendarische split 7" met Mihoen, chaos-trashpunk van de bovenste plank! Kortom, ik geloof niet dat je dit wilt missen. Toch?!?



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact