Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Sainte Catherines (gratis)
zaterdag, 13-05-2006
Anarres, Dordrecht
GRATIS
Informatie Bands (3) Wie gingen er (28) Recensies (9)

Recensies door leden

Gepost door: bifteksupernova Gepost: 14-05-06 11:23:52
toffe band is dat!
Gepost door: peterpanpunkrock Gepost: 14-05-06 12:36:51
goede band, redelijk geluid, vet pand natuurlijk.
Gepost door: hairypunkerr Gepost: 14-05-06 13:30:34
Het was een flink stuk rijden naar Dordrecht maar het was een aangename rit met lekkere muziek en meezingers op de achterbank. Na een lekkere veganistische maaltijd gehad te hebben gesoundchecked en om 9uur opende wij. Het ging best aardig zonder Barry, maar het was niet super, wel leuk gespeeld. Toen kwam er een skaband, Frans Huxie. Was best leuk maar duurde mij veel te lang. Toen the Sainte Catherines, speelde echt heel goed, veel meer publieksreactie als in Trier en gewoon vette show. Toen vonden we het alle vijf wel leuk geweest en zijn weer terug naar huis gereden, wel klote dat die N3 was afgesloten waardoor we flink moesten omrijden maar was een leuke avond!
Gepost door: marrkus Gepost: 14-05-06 20:10:15
Sainte catherines Rulleerde de rest zoog eigelijk behoorlijk zkr die klote frans huxie heb der gwn koppijn van gekregen al die blije kut wijven
Gepost door: ifor Gepost: 14-05-06 20:52:36
Dit concert was zo mogelijk nog legendarischer dan The Souls in Bibelot. Wat een superaardige gasten die Sainte Catherines...na 2 weken als support van MFGG gewoon blij zijn dat je eindelijk weer eens een squatshow speelt, zo hoort het!

De bands...
Hairy: waren niet compleet en speelden maar 20 minuten, toch vind ik het enig.

Frans Huxie: als skacrustpunkband je demo in een kraakpand presenteren, geweldig! Hulde aan deze gasten die trouwens een stuk strakker speelden dan de vorige keer!

Sainte Catherines: 1000x zo goed als in de Melkweg, wat een show, wat een geschreeuw en wat een respons van het publiek. Geweldige show neergezet met ook nog eens goed geluid!

Ctrl-C: Ramones/Judas Priest coverband, niet mijn ding

Headhaunter: Ruig als altijd, hard als altijd...iedereen die nog kon bewegen ging loos.

De zaal: perfectos, nix geen klachten en het bier nog steeds een euro. zoals het hoort!
Gepost door: arjan Gepost: 15-05-06 15:25:46
Mocht je ooit op de snelweg langs Houten komen stop dan even voor een bak koffie. Heeerlijke grote bakken koffie voor een goede prijs zijn daar verkrijgbaar. Dit oponthoud zorgde ervoor dat we precies op tijd binnen waren voor Hairy. Ondanks dat de line-up niet compleet was, er muzikaal wel een paar foutjes werden gemaakt en er soms lappen tekst vergeten werden te zingen, vond ik het toch echt een toffe show met als hoogtepunt uiteraard de RealMcKlosies cover.
Frans Huxie daarna was huilen met de pet op. Slechte ska en zoals slechte skabands wel vaker doen speelden ze veel te lang.
Sainte Catherines speelden als derde en hoe! Keiharde show en overtuigende show. Was van te voren nog niet zo bekend met de St. Catherines maar na deze show ben ik echt om. Wat een vette band en wat een geweldige sfeer tijdens de show. Fransen, honden, iedereen genoot zichtbaar.
Daarna was het tijd voor een foute metalcoverband en aangezien we nog een lange terugreis voor de boeg hadden besloten we dat het wel mooi was geweest voor die avond in Dordt.
Erg gaaf pand, erg gave show, erg gave avond!
Gepost door: therealmcklosies Gepost: 15-05-06 18:31:49
Ja, die lui speelden echt een zeer goede show zeg. En Harry was ook wel leuk en het was er erg gezellig. Ook de heen en terugweg waren leuk en ja, eigenlijk was alles leuk. Op naar Guttermouth in dit pand. En Descendents. En Bee Gees. En GG Allin. En Ramones. En Normaal. En Weakerthans, Propagandhi, Rancid en Nofx. Maar toch ook Sex Pistols, RealMcKlosies en Blok 1A. En niet te vergeten de jostiband. En Us Bombs, Ten Foot Pole en Pulley. Screeching Weasel, Minor Threat en XZibit. Dan ben ik wel tevreden. Alleen de bloedneus was minder leuk.
Gepost door: madcaddie Gepost: 15-05-06 21:11:23
Ging lekker, was gezellig!
Gepost door: neveragain Gepost: 16-05-06 18:50:48
oude jongens krenten brood. ik was te laat voor de saints, maar desalnietenmin het ik nog effe head haunter gezien en dat was weer erg leuk.
te gekke avond gehad.
pace vivaldo



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact