Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Among the Living,War to end Hate,Maliën,Contrastrukt
vrijdag, 28-03-2003 22:00
Kraakcafé CO-9, Zwolle
€2,-
Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 29-03-03 00:00:00
Een avondje hardcore in Zwolle, het was wel geinig. Als eerste trad Contrastrukt op, hetgeen wel een leuk binnenkomertje was. Daarna Malien, dat was het dieptepunt van de avond; de zang was in verhouding m.i. veel te zacht en het was gewoon een kutband. Toen Among The Living, de leukste band van de avond, speelde gewoon lekker strak en ook War To End Hate was een goeie afsluiter voor een gezellige avond. Niks vernieuwends of briljants, maar voor 2 euro was het zeker de moeite waard.
Gepost door: herrheindrich Gepost: 29-03-03 00:00:00
Leuk feestje, eerste 2 bands waren wat saai, maar Among the living maakte veel goed. En als afsluiter was War to end Hate ook leuk.
Alleen irritant dat niemand een pit durfte te bouwen. En het bier was lauw. Maar voor 2 pleuros zeker de moeite waard
Gepost door: timmytheturtle Gepost: 29-03-03 00:00:00
eerst kwam contrastukt, heer hebben een stukie van gemist, maar wat ik er van heb gehoort was wel grapig.malïen was echt zwaar kut, laten we het er maar op houden dat het mijn stijl niet is.
among the living was het vetste van vanavond, lekker snele harde hardcore, alleen een beetje jammer dat mosh pit niet hemelaal te ze recht kwam door wat lui die old school aan het moshen waren.
waar to end hate was ook wel beter, voor al het enthousiasme van de zanger was cool



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact