Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Upshot+?meer?
zaterdag, 11-03-2006 20.30 ?
Proathuus, Wijhe
gratisss
Informatie Bands (1) Wie gingen er (9) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: straightforward Gepost: 12-03-06 10:54:06
het was zeer gezellig, VETTE OPKOMST!!
Gepost door: vickyleandros Gepost: 12-03-06 11:21:35
Eerst bij JW gezellig een paar biertjes gedronken. Het vertrek zo lang mogelijk uitgesteld omdat de noordoosterwind lomp aanwezig was. Uiteindelijk was het bier op, dus uit overmacht maar vertrokken naar het Proathuus. De kroeg was gevuld met veel Wijhenaren en wat mensen van verder weg. Niet druk, maar wel gezellig. Het drumstel stond op een podium maar de rest van de band stond gelijkvloers, hard. Ik vond het optreden zelf niet echt fantastisch. Paar nieuwe nummers die niet helemaal goed gespeeld werden. Aan de andere kant wel een cool nummer met Ramon op zang en een set zonder setlist.
De echte lol begon pas na Upshot omdat de muziekcollectie van het Proathuus heel aardig bleek te zijn. Hakken op Neophyte en genieten van Sick of it all, slayer, metallica en hatebreed. Dat was gezellig met in Wijhe. Uiteindelijk was het dus jammer dat we redelijk vroeg opgehaald werden. Leuke avond.
Gepost door: jonnow Gepost: 12-03-06 12:37:27
ja vond het wel gezellig.toen wij aankwamen bleek tot mijn verbazing dat er verder nog niemand was, behalve de leden van upshot.. uiteraard
wel goedkoop avondje! :D
Gepost door: arjan Gepost: 12-03-06 12:46:03
Het was gezellig, aardige opkomst en Upshot was wel weer de moeite waard. Wat langere set dan normaal deze keer en Thomas en Marcel zijn een stel laffe honden die niet kunnen tafelvoetballen. Afterparty in Dijk en daarna in Ommen was ook gaaf.
Gepost door: therealmcklosies Gepost: 12-03-06 13:35:33
Overdag een feest van mijn oma gehad en ik was niet echt lekker toen ik daarvan terugkwam. Even getwijfeld of ik nog mee zou gaan naar Wijhe, maar uiteindelijk toch maar gegaan. Geen spijt van gehad, eenmaal daar was ik al wat beter en het was erg gezellig. Het tafelvoetballen ging in het begin ietwat moeizaam, maar nadat we de juist tactiek gevonden hadden in de vorm van zakelijk voetballen, bleken we wel degelijk over enig talent te beschikken. Van kruipen is uiteindelijk niets terechtgekomen, maar ik ben ook niet te vertrouwen. Over Upshot: Ze speelden wel leuk, maar ook weer niet echt super ofzo. Uiteindelijk redelijk vroeg weer naar Raalte, maar wel relax met de auto.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact