Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
ROLF + Korstkjok + HUH in Wormerveer
vrijdag, 24-03-2006 20.30
Impuls, Wormerveer
4 euro
Informatie Bands (3) Wie gingen er (4) Recensies (2)
deze avond in Wormerveer:

Bandtraining Wormerveer;
Ze zijn 3 maanden bezig, de bandtraining van Wormerveer. Een groep jongeren tussen de 13 en de 17 jaar die nog nooit hebben samengespeeld. Vanavond is hun eerste optreden!!

HUH;
Herrie Uit Holland (HUH) is een Trio uit Amsterdam en Zaandam. Hun muziekstijl is moeilijk te omschrijven. Ze spelen alles, van rock tot punk.

R.O.L.F.;
Alom bekend in Amsterdam en een ware hit in de Zaanstreek. Jammer dat deze jongens niet zo vaak in deze regio optreden want een optreden van hun bevat altijd de volgende steekwoorden: druk, gezellig, feest, ROLF'isme, sex, bier en vooral veel danzende mensen!! vanaf R.O.L.F. gaan we de avond skankend door!

Korstkjok;
Ook deze band staat garant voor een bewegende zaal. Onzinnige texten, aanstekelijke blaaspartijen, vlammende basloopjes en meezingers passeren allen de revu. Nadat ze hun roots al hebben gelegd in o.a. De Kade, De Bakkerij, Atlantis, Donkey-Shot en een waar optreden in Wateringen staan ze weer op het zelfde podium als waar ze meer dan 3 jaar geleden hun eerste optreden hebben gehad!!

de avond is afgelopen en hopelijk is het dak er nu af!


bandlinks:
HUH: www.huhband.nl
ROLF: www.rolfdeband.tk
Korstkjok: www.korstkjok.nl



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact