Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Hairy, Chopstick Original, Spinning Jenny
vrijdag, 20-01-2006 zaal open: 20:00uur
Uitspanning Heidepark, Lemelerveld
Gratis Entree
Informatie Bands (3) Wie gingen er (24) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 21-01-06 09:28:32
Toen ik in de trein naar huis zat had ik eigenlijk besloten niet helemaal naar Lemerleveld te fietsen voor deze bands. Twee seconden later het nieuws dat er niet gefietst hoefde te worden. Toch maar gegaan dus. Me een half uurtje in de zaal gewaagd maar de soundcheck duurde me te lang. Op naar de (gratis) pooltafel en tijdens de eerste band harde potjes pool gespeeld. Mijn bizarre geluksstoten werden later liefkozen de “beltjmannetjes” genoemd. Ik schijn de vandals van salland gemist te hebben, maar dat maakt me nog niet erg verdrietig.
Harry maar wel even gaan kijken. Met klassiekers als We don’t care en een realmcklosies is het publiek natuurlijk om.
De laatste band was kwalitatief het beste, maar of dat nou voortkwam uit hun klasse of het gebrek aan betere bands? Het publiek was in ieder geval al weg, geruisloos neergevallen tijdens een optreden of aan het poolen.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 21-01-06 09:34:09
vijf
Gepost door: lennart Gepost: 21-01-06 09:59:59
ja, opzich wel ok. Eerste band vage dudes, wel erg komisch. Hairy speelde vond ik wel goed en spinning Jenny niet echt gezien.. En die piep de hele tijd was echt irritant! Verder wel gezellig, leuke mensen.
Gepost door: jonnow Gepost: 21-01-06 11:55:12
vanuit zwolle eerst maar es naar ommen met de trein. daar werden we opgehaalt door de 3 stoere binken.Met Opgezwolle op de achtergrond(soms meer op de voorgrond) naar lemelerveld gereden. Eerst noge ven de weg moeten vragen en door de weilanden rijden. Vond het wel een hoogtepunt moet ik zeggen! Uiteindelijk bij zaal struik aangekomen, waar al veel bekende gezichten te zien waren.
De eerste band vonk geen reet aan. Misschien wel grappig maar verder niet.
Harry was wel leuk en Spinning Jenny, ach, ging ook wel.
al met al wel een leuke avond
Gepost door: hairypunkerr Gepost: 21-01-06 16:15:00
Na mn drumstel naar de zaal te hebben gevoerd begonnen met een biertje. De eerste band was wel grappig maar poolen was leuker. Wij speelden zelf als tweede, ik kon er weinig van horen maar had niet de indruk dat het lekker ging. Daarom ook maar weer snel afgedropen naar de pooltafel. Derde band Spinning Jenny, vond ze beter als de eerste keer dat ik ze zag maar is niet mijn muziek. Daarna nog ff gezellig geouwehoerd met de locals en met moeite de munten opgekregen. Daarna door regen en wind naar mn warme bed gegaan met zeven heerlijke uurtjes slaap voor de boeg.
Gepost door: aniekepiek Gepost: 21-01-06 20:24:56
naa t was wel gzellig maar wel weinig mensen en gingen vroeg weg.. wel moooie bands ! goeie besteding van een vrijdag avond voor zoiets met gratis entree!
Gepost door: paal Gepost: 22-01-06 12:09:50
Bands waren wel oke, het zaaltje was een beetje groot en het bier een beetje duur, maar gezellig was het wel.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact